Kūno meditacija

Kūno judesio meditacijos GYVAI ir ONLINE 

KOVO 14 d. 18 val.

Tai puikus būdas atsipalaiduoti, nusiramti, „atgauti kvapą“ po dienos darbų bei sumažinti stresą. Taip pat tai gali būti kaip gili fizinė mankšta, priklausomai nuo kiekvieno individualių kūno poreikių.

Šioje meditacijoje nėra jokių reikalavimų, išskyrus jaustis patogiai. Nuotolinio dalyvavimo atveju į ekraną žiūrėti nėra būtina. Aplinka turėtų būti patogi pačiam sau, nesvarbu namie ar gamtoje. Geriausiai kietas pagrindas, ant kurio būtų patogu laisvai sėdėti, gulėti, stovėti, judėti. Tai yra grindys arba žemė. Sofos, lovos, minkšti ar kieti foteliai ir kėdės – nepageidautina.

Prisijungimas per zoom programėlę. Ją reiktų instaliuotis savo įrenginyje. Užsiregistravusiems atsiųsime prisijungimo nuorodą į el. paštą.

Užsiėmimų pristatymas vyks gyvai

KOVO 14 d. 18 val.

Dalyvavimas NEMOKAMAS

Trukmė: 60 min.

REGISTRACIJA :

!!! Norintys tęsti šią praktiką, galės prisijungti į mėnesio (4 kartai) trukmės užsiėmimus antradieniais 18 val.

Abonemento kaina – 50 eurų

Užsiėmimo trukmė – 60 min.

Kaip vyksta meditacijos?

Kūno meditacijose per savo kūno stebėjimą ir impulsus, kylančius iš kūno, leisimės į kelionę savo kūnu per judesį. Ieškosime ryšio su savo kūno sistemomis, dalimis ir aplinka, kurioje esame. Naujai pažinsime savo kūną. Liudysime savo patirtį čia ir dabar.
Tokia patirtis padės pažvelgti į esamas problemas kitu žvilgsniu; sužinosite kaip pačiam giliai atsipalaiduoti; sužinosite kaip naudotis kūne esančiu potencialu; išmoksite grįžti į dabartį; įsižeminsite.
Puiki pradžia tiems, kurie turi prastą ryšį su savo kūnu ar visai jo neturi. Tiems, kurie įpratę būti praeityje ar ateityje. Tiems, kurie nesijaučia “stovintys ant žemės”. Tiems, kurie norėtų rasti geresnį ryšį su aplinka, pažinti savo ir kitų ribas. Tiems, kurie nuolat ir daug galvoja ar dirba įtemptą protinį darbą.
Pastaba!
Siūlau pradėti gilintis į savo kūną nuo šio ciklo. Tai padės giliau prisiliesti prie siūlomų temų.

Kas veda meditacijas?

Meditacijas veda Liucija Puidokaitė – sertifikuota integruotos kūno ir judesio terapijos praktikė, koncertuojanti flamenko šokėja ir mokytoja, jungianti savo praktikoje šokį ir somatinį judesį. Kūno judesio meditacijas veda nuo 2014 metų grupėse ir individualiai.

REGISTRACIJA:

Atsiliepimai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

  • Vykinta parašė:

    Liucijos vedama kūno judesio meditacijų man yra viena nuostabiausių meditacijų. Liucijos vedimas leidžia visiškai atsijungti nuo išorinio pasaulio, nuo minčių srauto ir susijungti, visiškai susilieti su savo kūnu. Suteikia galimybę nors trumpam skirti dėmesio savo kūnui, būti su juo. Bet ta trumpa akimirka, atpalaiduoja ir pakrauna mane visai dienai 😊
    Ši meditacija yra man nuostabus poilsis nuo kasdienių minčių srauto ir didelė dovana mano kūnui. Susiliejimas su žeme, su oru, su savo kūnu. Visų įtampų atpalaidavimas. Visiškas panirimas į čia ir dabar akimirką ir į kūną. Po meditacijos kiekviena ląstelė virpa džiaugsmu. Prisipildau džiaugsmo ir dėkingumo, sau, savo kūnui, gyvenimui, kad galiu jį patirti .
    Aš pati puikiai jaučiuosi, žmonės aplinkui mane puikiai jaučiasi ir visa diena puiki 😊 Ir kiek tik tereikia, kad tai pasiekti? Tik truputėlio dėmesio ir meilės sau per šią kūno judesio meditaciją.
    Ačiū, Liucija , kad vedi mums šias kūno judesio meditacijas!

  • Gintarė parašė:

    Ši meditacija puiki priemonė, padedanti atsipalaiduoti ir kūnui, ir sielai. Gilus atsipalaidavimas ir poilsis po dienos darbų ir įvykių. Po meditacijos jautiesi atsigavęs, pailsėjęs, nurimęs:)
    Taip pat nuostabi vedlė, kuri padeda pajausti savo kūną ir tuo pačiu jį pamilti.🙏💜